Send en e-mail​

Ring til os

Om Svend Mogensen Eftf. i Stege

Hos El­firmaet Svend Mogensen Eftf. A/S i Stege servicerer vi både private, offentlige institutioner og erhvervskunder ­ herunder en del landbrugskunder. Vi klarer både eftersyn, nyinstallationer og reparationer indenfor el­området. Vi arbejder med alle slags el-installationer og har stort fokus på energioptimering og miljørigtige løsninger. Desuden har vi en stor viden og kompetence inden for landbruget og vandværker, som vi servicerer med rådgivning, montering og reparationer af diverse anlæg.

Brede kompetencer og specialuddannede el­installatører

Svend Mogensen Eftf. er et moderne og kvalitetsbevidst el­installatørfirma, som er ejet af E. Kallesøe A/S i Søborg. Vi har 8 autoriserede og specialiserede el­montører og elektrikere i Stege, som alle er med helt fremme på det faglige niveau. I løbet af de seneste 15 år har vi oparbejdet en stor erfaring inden for en lang række fagområder.

Vi garanterer god kvalitet med Total Teknisk Service garantiordning

For at vi kan imødekomme vores kunders behov i kritiske situationer er vores servicebiler altid fyldt med udstyr, så vi 

kan afhjælpe langt de fleste fejl til gavn for produktionen og omkostningerne. Med Total Teknisk Service garantiordning har vi gjort garanti og service til en fast del af vores El­ & IT­installationerne.

Vi udfører el­opgaver på Møn og Lolland Falster

Svend Mogensen Eftf. har til huse i Stege på Møn. Vi udfører el­opgaver overalt på Møn og Lolland Falster samt i andre områder af Sydsjælland. Vi kører ud til akutte behov og udfører andet arbejde hurtigst muligt efter aftale.

Kontakt Svend Mogensen Eftf. i Stege

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere eller har brug for sparring eller rådgivning på din el­opgave. Vi gør meget ud at rådgive vores kunder, så du kender alle muligheder og kan træffe din beslutning på det rigtige grundlag.

Tlf.: 55 81 48 21

Mail: info@sme­-el.dk

​Kontakt os
​for et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Svend Mogensen Eftf. A/S

CVR: 20013508

Lendemark Hovedgade 17

4780 Stege

Tlf.: 55 81 48 21

E-mail: info@sme-el.dk